Adurolight

Adurolight ontwikkelt en produceert de beste lichtoplossingen met een mooier, efficiënter en duurzamer resultaat. De kennis, toewijding en innovatiedrift van Adurolight maken het mogelijk om de beste LED verlichting te maken met toepassingsmogelijkheden binnen elke leef- en werkomgeving.

Lampen

Ledlampen van Adurolight kunnen eenvoudig conventionele lampen en tl-buizen in bestaande fittingen vervangen. Profiteer direct van de lagere energiekosten en optimale lichtopbrengst en geniet van de zeer getrouwe kleurweergave. Investeer in duurzaamheid.

Indoor

Op de moderne werkplek moeten verschillende visuele taken worden uitgevoerd die vragen om optimale verlichting met een getrouwe kleurweergave. De productiviteit van uw medewerkers wordt mede bepaald door de lichtervaring op de werkplek. Binnenverlichting van Adurolight combineert de voordelen van ledlichtbronnen, zoals hoge energie-efficiënte en grote lichtopbrengst, met modern design en praktische montage van de armatuur.

Outdoor

Buitenverlichting van Adurolight voldoet aan alle industriële eisen, zoals IP 65 (stofvrij en sproeiwater dicht). Uw betrouwbare partner tijdens alle weersomstandigheden. Robuuste armaturen, met energiezuinige ledlichtbronnen, die tegen een stootje kunnen. Met 5 jaar de langste garantietermijn in de markt.

Industrie

Adurolight industriële ledverlichting voldoet aan alle industriële standaarden qua veiligheid en betrouwbaarheid. Alleen de hoogste kwaliteit is goed genoeg. Optimale verlichting in industriële ruimtes is van groot belang. Ook onder zware belasting blijven de energiezuinige ledoplossingen van Adurolight branden en verzekeren u van een hoge lichtopbrengst.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.