Over Tijhaar

Bedrijfsprofiel

Installatiebedrijf Tijhaar Vilsteren BV heeft zijn hoofdvestiging in het Sallandse Vilsteren en biedt zowel particulieren, overheden en bedrijven een uitgebreid pakket aan diensten en producten. In een tijdsbestek van maar liefst zevenenzeventig jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een dynamisch en gerenommeerd installatiebedrijf dat de laatste technieken onderzoekt en toepast. Tijhaar heeft vanwege uitbreiding van zijn werkzaamheden tevens een vestiging in Zwolle onder de naam Tijhaar Totaal Installaties Zwolle (TTI Zwolle).

Installatiebedrijf Tijhaar Vilsteren BV is in 1936 als smederij opgericht door dhr. G.J. Tijhaar. Hij overleed in 1970. Zijn zoon F.J.M. Tijhaar, toen 22 jaar, werd directeur en schakelde over op een technisch installatiebedrijf. Het installatiebedrijf deed loodgieterswerk, sanitair, sanitaire installaties en installatie en onderhoud van zowel centrale- als lokale verwarming. Als zodanig bestaat het bedrijf heden nog steeds, echter met als belangrijk verschil dat de tijd niet heeft stil gestaan en er diverse technieken en specialisaties zijn bijgekomen.

Tijhaar toppers

Het team van Tijhaar Installaties bestaat uit twaalf goed opgeleide specialisten met interesse op hun vakgebied. Hierdoor kunnen we steeds innovatieve ontwikkelingen volgen en toepassen.

Vakgebieden

  • Duurzame technieken, zoals warmtepompen, zonnepanelen, LED verlichting etc
  • Elektro techniek, zoals laagspannings- en kracht- installaties, data bekabeling, inbraak systemen, ontruiming systemen, camera systemen, Domotica, NEN inspecties, etc.
  • Loodgieters werkzaamheden, zoals werkzaamheden aan gas- , water-, en riool- installaties incl. riool- ontstoppingswerkzaamheden en inspecties
  • Sanitair,  zoals leveren en monteren van sanitair, tegels en plafonds. Complete renovatie van badkamer en toilet. Bezoek ons Technisch Info Center en Showroom in Vilsteren!
  • Ventilatie technieken, zoals toevoerlucht, afvoerlucht, balans installaties (warmte terug win systemen WTW), luchtbehandeling met bevochtiging en ontvochtiging, koeling, verwarming, filters.
  • Dakbedekking, zoals EPDM, bitumen, kunststof daken, koperen en zinken daken.
  • Verwarming/Airconditioning, zoals vloerverwarming en vloerkoeling, radiatoren, luchtverwarming, convectoren, vloerputten, split units etc.
  • Advies, zoals bestekken of werkomschrijvingen maken, Duurzame adviezen, Energie advies aan huis,  etc.

Certificering

U bent altijd verzekerd van vakmanschap door onze jarenlange ervaring. Maar we zijn ook aangesloten bij Techniek Nederland en hebben een InstallQ-keurmerk en zijn VCA gecertificeerd. Deze zekerheden, in combinatie met onze ervaring, staan garant voor het beste resultaat.

Erkend leerbedrijf

Installatiebedrijf Tijhaar is een erkend leerbedrijf. Via het ROC bieden wij een leerplaats in het kader van de BBL onder begeleiding van een bedrijfsleermeester. Daarnaast bieden wij stageplaatsen. Wilt u meer weten of weten wat de leerplaats inhoudt, bel dan even met Marcel Vree, tel. 0529-458288.

 

Algemene Leveringsvoorwaarden Installerende Bedrijven 2007

Algemene Voorwaarden voor Installatiewerk voor Consumenten AVIC