Duurzame Technieken

Duurzame technieken zijn voor iedereen bereikbaar. Ook voor u! Met ons Tijhaar Duurzaam Concept richten wij ons op:

  • particulieren
  • bedrijven
  • bouwkundige aannemers
  • woningbouwverenigingen en overheid
  • melkveehouderij (agrarische sector)
  • zorgsector

Wij starten met een inventarisatie van uw gebouw(en) en gebouwgebonden installatie. Daarna ontvangt u van ons een advies dat past bij het gebruik ervan. U kunt daarbij ook een gedegen exploitatiebegroting krijgen. Zo weet u precies wanneer u uw investering hebt terugverdiend, hoe hoog de besparing is en wat de technische staat van uw pand(en) over 10 jaar is.

Bent u een particulier dan helpen we u ook graag met de subsidies en een eventuele financiering. De overheid (zoals de provincie) en diverse geldverstrekkers bieden u interessante mogelijkheden aan en daarin kennen wij de weg. Ook kunnen we controleren of uw energieaanbieder wel de goedkoopste is en of de afrekening klopt. Zo hebben we voor onze klanten al vele euro’s bespaard!

Natuurlijk vertellen we u hier graag wat voor duurzame technieken er allemaal bestaan. Maar de lijst is lang en nieuwe ontwikkelingen gaan snel. Toch geven we u graag een idee. Klikt u op de link voor de lijst met duurzame technieken. Wilt u weten hoe u duurzame technieken kunt inzetten? Neemt u dan contact met ons op voor een besparingsadvies en/of exploitatiebegroting.

De koffie staat voor u klaar in ons Technische Info Center en Sanitair Showroom in Vilsteren. Wij kunnen u daar ontvangen voor het uitzoeken van uw sanitair en/of het geven van deskundig advies.