Elektra

Onze vakbekwame elektromonteurs realiseren alles wat tussen de meterkast en het afdekplaatje op de muur of het plafond zit. Dat doen zij voor particulieren, bedrijven (bouwkundig aannemers), overheden en woningbouwcoöperaties. Daarnaast voeren ze NEN 3140-inspecties en andere keuringen uit die geëist worden door uw verzekeringsmaatschappij of plaatselijke overheid.

Wilt u een pand dat is voorbereid op de toekomst? Met Domotica draadloos of bedraad realiseert u een netwerk in en rond uw huis of gebouw dat u eenvoudig kunt bedienen. Dat kunt u thuis, vanaf uw werk of vakantiebestemming doen, want Domotica werkt o.a. via het internet. Dankzij Domotica kunt u bijvoorbeeld:

  • uw huis uitstekend beveiligen
  • optimaal werken vanuit huis
  • vanaf elke locatie uw elektrische apparaten, licht en verwarming regelen
  • op oudere leeftijd langer thuiswonen, omdat u bijvoorbeeld snel en eenvoudig contact kunt leggen met zorginstellingen en mantelzorgers
  • inbellen met uw mobiele telefoon
  • automatisch het fornuis laten uitschakelen, zodat er niets kan aanbranden

Natuurlijk kijken we graag naar wat voor besparingen u op het gebied van elektra kunt realiseren. Wij zijn naast een uitstekende elektricien ook specialist in duurzame en innovatieve technieken.

Bedrijven kunnen ook veel energie besparen. Klikt u op de link om de besparingstips te lezen.

Neemt u contact met ons op, dan geven we graag een energiebesparend advies en een exploitatiebegroting. Zo weet u wat uw investering u oplevert en wanneer u haar hebt terugverdiend.