Laagtemperatuurverwarming

Tijhaar werkt uitsluitend met professionele materialen. Voor vloerverwarming, vloerkoeling, tapwater, sanitair en ruimtetemperatuurregeling kunt u vertrouwen op Tijhaar. Door de combinatie van de kennis en ervaring van het Tijhaar team en de kwaliteit van de producten van onze leveranciers bent u verzekerd van een professionele, betrouwbare installatie, of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw!  

De voordelen van vloerverwarming

Comfortabel

Het belangrijkste voordeel van vloerverwarming, is de toevoeging van extra wooncomfort. Een radiator geeft voornamelijk warmte af rond de plek waar deze staat. Vloerverwarming daarentegen, zorgt voor een prettig, gelijkmatig woonklimaat op iedere plek en aangenaam warme voeten.

 
Energiebesparend

Dankzij haar unieke, gelijkmatige warmteverdeling, heeft vloerverwarming, als je deze vergelijkt met een radiator, minder verwarmingsenergie nodig om een zeer comfortabel, gelijkmatig woonklimaat te creëren. Dit ziet u beslist terug in uw maandelijkse energienota!

 
Gezond en hygiënisch

Doordat vloerverwarming minder luchtcirculatie in uw woonruimte genereert dan een radiator, wordt minder stof in de omgevingslucht opgenomen. Daarnaast is ook de luchtvochtigheid beter bij het gebruik van vloerverwarming. Dit is prettig voor iedere woning, vooral voor mensen met een allergie of luchtweginfectie.

 
Meer ruimte

De plek waar normaal uw radiator zou staan blijft vrij dankzij uw vloerverwarming! Dit geeft extra mogelijkheden bij de indeling van uw woning!

 
Overige varianten

Naast vloerverwarming kennen we ook wandverwarming, plafondverwarming of koeling en energie daken.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een advies op maat.