Huttopia De Roos

Het gebeurt niet vaak dat we voor een klus het vliegtuig moeten nemen, maar dat was een paar maand geleden wel het geval. Op uitnodiging van de Franse keten Huttopia vlogen we naar Frankrijk om hun ‘masterplan’ door te spreken voor Camping De Roos: een begrip in Beerze én omstreken. 

We verzorgen al jaren het onderhoudswerk voor camping De Roos en mogen ook in opdracht van de nieuwe eigenaren op deze mooie plek aan de slag, dat doen we samen met een Frans team en bouwbedrijf Salbam. Met de overname door Huttopia, staan er wat veranderingen op stapel. Zo worden er gefaseerd een heel aantal tenthuisjes neergezet voorzien van elektra, wc, douche en keuken. Voor de 18 huisjes die inmiddels geplaatst zijn, hebben wij de bekabeling, waterleiding en afvoer aangelegd. Ook het installatiewerk voor twee nieuwe toiletgebouwen, door de Fransen casco opgeleverd, is door ons verzorgd. 

Een andere vernieuwing is de verhuizing van de receptie naar de locatie van de winkel: dit wordt receptie en winkel ineen. Ook hier hebben we het installatiewerk verzorgd. De ‘oude’ receptielocatie wordt binnenkort omgebouwd tot wasserette. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het Theehuis met een mooi terras van houten vlonders.

Complimenten aan Marcel Vree voor de coördinatie van alle werkzaamheden en het overleg met alle betrokkenen. En natuurlijk voor het vele werk dat al is verzet, zodat campinggasten dit jaar weer kunnen genieten van een andere, maar nog steeds mooie, camping Huttopia De Roos.