Verbouwing tandarts Rijnvis

Tandartsenpraktijk Rijnvis in Ommen wordt gerenoveerd en uitgebouwd en draait al die tijd gewoon door.

De praktijk krijgt er aan beide kanten een vleugel bij. In een van die vleugels komt een orthodontiepraktijk met drie behandelkamers, in de andere een nieuwe toiletgroep en een nieuw kantoor. De wachtkamer en de personeelskamer worden uitgebreid en het dak is door ons vernieuwd en opnieuw geïsoleerd.

Wij nemen ook al het installatiewerk voor onze rekening. We verzorgen de aanleg van de waterleiding, riolering, verwarming, koeling  en elektra én installeren een ventilatiesysteem. Ook plaatsen we (nood)verlichting. Daarnaast zorgen we voor de bekabeling en aansluiting voor de behandelstoelen en apparatuur; de gehele databekabeling wordt vernieuwd. Een mooie, uitdagende klus waarbij we de werkzaamheden en de planning continu goed moeten afstemmen met de opdrachtgever, de aannemer en de leverancier van de apparatuur voor de tandartsenpraktijk.

Foto:_Tijhaar_Tandarts_Rijnvis_aanbouw Foto:_Tijhaar_Tandarts_Rijnvis_binnen Foto:_Tijhaar_Tandarts_Rijnvis_dak Foto:_Tijhaar_Tandarts_Rijnvis_vooraanzicht Foto:_Tijhaar_Tandarts_Rijnvis_zijaanzicht