Nieuwe vleugel voor Zwaluwhof

Naast de bestaande groeps- en vergaderaccommodatie en bed & breakfast van de Zwaluwhof wordt op dit moment een prachtige nieuwe vleugel gebouwd. Veel sfeer, luxe en comfort in een natuurgebied temidden van vele landgoederen met een schitterend weids uitzicht over de landerijen. Kan dat? Ja, want het landschap is een belangrijke speler in het ontwerp van de Zwaluwhof. Buiten is binnen en binnen is buiten. Alle ruimtes in het huis zijn hierop afgestemd. Het interieur is vooral heel comfortabel en stelt alles in staat om te genieten van rust, ruimte, knusse gezelligheid en de natuur.

Het pand, op een voormalige boerderij, wordt onder architectuur en duurzaam gebouwd. De prachtig gestyleerde nieuwe vleugel bestaat uit diverse sfeervolle ruimtes, twee ruime leefkeukens met kookeilanden en 10 luxe slaapvertrekken met eigen badkamers. Waarmee het totaal van de zwaluwhof op 16 slaapvertrekken komt.

De slaapkamers zijn meer dan royaal te noemen en bijzonder stijlvol ingericht. Rust, ruimte, sfeer en bovenal genieten op een fantastische locatie ideaal voor familie, vrienden en zakelijke groepen van 10 tot 32 personen. Tevens is het mogelijk wanneer er geen groepen verblijven een kamer te boeken op basis van bed & breakfast...

Installatiebedrijf Tijhaar Vilsteren BV maakt hier een duurzame installatie met een warmtepomp van NIBE. Tijhaar verzorgt zowel de werktuigkundige installaties als de elektrotechnische installaties voor deze mooie locatie.

Kijkt u ook eens op www.zwaluwhof.nl