Vacature ervaren monteur

Ik ben Roy Tijhaar. Ik heb een passie voor installatietechniek en streef ernaar om voorop te lopen als het gaat om duurzame installaties en kennis over nieuwe ontwikkelingen. Die koppositie kan ik alleen behalen én behouden met de juiste mensen om me heen.

Ben jij een ervaren monteur (m/v) met liefde voor het vak of ben je juist jong maar wil je groeien als (vak)mens?

Ik ben op zoek naar een allround monteur (loodgieter) - mét een eigen bus - die zowel op elektra- als loodgietersgebied van aanpakken weet. Heb je juist specifieke kennis van één discipline en ben je in staat om een paar dagen zelfstandig te werken? Ook dan kun je een waardevolle aanvulling zijn voor ons team.

Teamverband
Een familiebedrijf als het onze hecht waarde aan het werken met een betrokken en solide team. Door goed samen te werken, kunnen we de mooiste projecten aan. Die hebben we volop én in verschillende branches.

Veel afwisseling
De ene keer werk je bij een particulier thuis, in een kantoorgebouw of zorgcentrum. De volgende keer mag je je skills laten zien op een bungalowpark, in een tandartsenpraktijk of bij een agrarisch bedrijf. Die afwisseling maakt het werk leuk en veelzijdig.

Opdrachtgevers kiezen voor ons omdat ze erop vertrouwen dat het goed komt. Omdat we doen wat we zeggen. Omdat we ontzorgen. En natuurlijk omdat we mooi en goed werk afleveren.

Lijkt het je wat?
Stuur dan een mail naar Roy@Tijhaar.nl en we maken een afspraak voor een kennismaking. Wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons Tijhaar Duurzaam Team!

Hartelijke groet,
Roy Tijhaar

Roy@Tijhaar.nl
www.tijhaar.nl 

Installatiebedrijf Tijhaar Vilsteren bv
Tijhaar Totaal Installaties Zwolle
Marco Schuttevaar Installaties Hellendoorn