Airconditioning: verrijkt kwaliteit van leven

Een plezierig klimaat is een gegarandeerd succes

Ons klimaat is wisselvallig en verandert. Wij krijgen nattere, langere en warmere zomers. Warmte is ideaal voor enkele dagen, maar door ons zeeklimaat is het vaak te vochtig. Duurt het drukkende weer te lang, dan gaat de warmte ons al gauw parten spelen. Bovendien ontstaat door de toenemende computerapparatuur nog meer warmte. Steeds meer mensen kiezen daarom voor airconditioning. Want airconditioning zorgt niet alleen voor een aangename en ideale temperatuur, het zorgt ook voor:
 
- een lagere relatieve luchtvochtigheid
- een gezond binnenmilieu (schonere lucht dankzij geavanceerde filtertechnieken)
- meer comfort en keuze uit koelen of verwarmen

Energiezuinig en milieuvriendelijk

De geavanceerde techniek zorgt voor een nauwkeurige temperatuur, op de juiste plaats en op het juiste tijdstip. Deze nieuwe techniek is intelligent en zorgt voor een laag energiegebruik, conform energielabel A. Daarnaast zorgt innovatieve technologie en de nieuwe milieuvriendelijke koudemiddelen ervoor, dat airconditioning steeds efficiënter en zuiniger omgaat met energie. Zo is en blijft airconditioning betaalbaar en wordt het milieu niet onnodig belast.

Laag geluidsniveau

Dankzij de innovatieve constructie zijn de geluidsniveaus zeer gunstig. Fujitsu is de stilste in zijn soort want geluidsniveaus van 20 dB(A) zijn mogelijk. Wilt u een nagenoeg geluidloos systeem dan biedt Fujitsu u de satellietmodellen of speciale uitvoeringen die een 5dB(A) lager geluidsniveau hebben.

Onbegrensde mogelijkheden

Het assortiment van Fujitsu is zeer veelzijdig. Zo kan elke installatie perfect worden afgestemd op de verschillende ruimten en de behoeften van de gebruiker(s). Fujitsu biedt systemen voor individuele ruimten, zoals de woon- of slaapkamer, maar ook voor complete villa’s, winkels, restaurants, artspraktijken, bedrijfsruimten, musea en omvangrijke kantoorgebouwen. De vele nieuwe typen en hoogwaardige techniek staan garant voor een aangenaam binnenklimaat.
 
De mogelijkheden zijn onbegrensd!
 
Vraag ons naar de nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van Fujitsu airconditioning.