Logo Zonnebloem Logo Lamp
Elektra

Elektra

Tijhaar Installatie is specialist in het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw elektrotechnische installatie. Onze vakbekwame elektromonteurs realiseren alles wat tussen de elektriciteitsmeter en het afdekplaatje op de muur of het plafond zit. Dat doen wij voor particulieren, bedrijven (bouwkundig aannemers), overheden en woningbouwcoöperaties. Vakkundig en volgens de laatste richtlijnen.

We kijken ook graag mee naar besparingen die u op het gebied van elektra kunt realiseren.

Slimme apparaten

Slimme apparaten kunt u op afstand bedienen. Zo is het mogelijk om de airco vanaf uw iPad in te stellen, beelden van uw bewakingscamera vanaf een andere locatie te bekijken, uw verwarming voor thuiskomst in te schakelen of uw energiegebruik realtime te monitoren.

Maar slimme apparaten werken pas als de automatisering op orde is en apparaten met elkaar kunnen communiceren. Wij zorgen ervoor dat uw installatie hiervoor op de juiste manier is ingesteld en voorkomen dat het stroomnetwerk in uw woning overbelast raakt.

Zonnepanelen

Zonnepanelen (of pv-panelen), zetten zonne-energie om in elektriciteit. Zonnecollectoren (of thermische zonnepanelen) zetten zonne-energie om in warm water. Daarvoor heeft u ook een zonneboiler nodig.

Zowel zonnepanelen als zonnecollectoren zijn goed voor het milieu én voor uw portemonnee. Uw energierekening wordt een stuk lager, waardoor u de investering in een aantal jaar terugverdient. Zonnepanelen en zonnecollectoren werken ook als het bewolkt is, maar de opbrengst is dan wel veel minder. Voor daken die deels in de schaduw liggen maken we gebruik van SolarEdge panelen met een power optimizer, waardoor het rendement hoger ligt dan bij gewone panelen.

Wij leveren, leggen en installeren zonnecollectoren en zonnepanelen voor elektra. Deze kunnen zowel worden geïnstalleerd op het dak als in een veld, als u veel ruimte rond uw huis heeft. We adviseren u daar graag over.

Verzekeringen kijken soms op een hele andere manier naar uw installatie dus laat u goed voorlichten over de besparing maar ook over de veiligheid.

Laadpalen elektrische auto

Wanneer u elektrisch rijdt, kan het voordelig zijn uw auto op te laden bij uw eigen laadpunt. Wij kunnen een oplaadpunt voor een elektrische auto installeren, eventueel in combinatie met zonnepanelen, en zorgen voor een aanpassing van de meterkast.

Omdat niet alle laders op iedere auto passen, is het goed om ook uw toekomstige wensen in kaart te brengen. Zo zijn er laadpunten met een hoger laadvermogen die ook geschikt zijn voor toekomstige auto’s die sneller kunnen laden.

Wilt u meer weten? Bel 0529-458 288 of mail naar info@tijhaar.nl. U kunt ook gebruikmaken van ons contactformulier

Installatiebedrijf Tijhaar Vilsteren B.V.
Tijhaar Totaal Installaties Zwolle
M. Schuttevaar Installaties Hellendoorn
Installatiebedrijf Tijhaar Vilsteren B.V.
Tijhaar Totaal Installaties Zwolle
M. Schuttevaar Installaties Hellendoorn