Logo Zonnebloem Logo Lamp
Loodgieterswerk-dakbedekking-header

Dakbedekking

Wij leveren dakbedekking in verschillende materialen voor platte en schuine daken. Bitumen heeft een zeer lange levensduur, is makkelijk te verwerken en relatief voordelig in aanschaf.
EPDM is een dunne, zeer sterke laag waterdicht rubber dat bij zowel hete als koude temperaturen zijn flexibele eigenschap behoudt.  

Daarnaast kunnen we uw dak (en dakgoten) schoonmaken en onderhouden en eventueel een dakinspectie opnemen in een onderhoudscontract of een meerjarenplan.

We kunnen uw platte dak ook voorbereiden voor een groen daksysteem (sedumdak).

Zink- en koperwerk

Zinkwerk gaat ruim veertig jaar mee en is goed herbruikbaar, ecologisch verantwoord en daarmee een duurzame keuze voor uw dakbedekking, dakafwerking of voor uw dakgoot. Bovendien is zinkwerk onderhoudsarm en makkelijk verwerkbaar.

Koper is duurder dan zink of aluminium, maar gaat een stuk langer mee, soms wel meer dan zeventig jaar. Door de beschermende oxidatielaag heeft een koperen dakgoot of afvoer een heel eigen, karakteristieke uitstraling. Koper verweert langzaam en krijgt uiteindelijk een groene kleur.

Wij hebben  specialisten in huis die zorgen voor een perfect op maat afgewerkt zinken of koperen roeven- of felsdak. Ook voor monumenten en woningen waarbij maatwerk vereist is. Daarvoor volgen onze vakmensen regelmatig cursussen zodat hun kennis up-to-date blijft.

Voor ons zink- en koperwerk werken wij samen met onder andere Zinkunie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor dakbedekking? Bel 0529-458 288 of mail naar info@tijhaar.nl. U kunt ook gebruikmaken van ons contactformulier

Installatiebedrijf Tijhaar Vilsteren B.V.
Tijhaar Totaal Installaties Zwolle
M. Schuttevaar Installaties Hellendoorn
Installatiebedrijf Tijhaar Vilsteren B.V.
Tijhaar Totaal Installaties Zwolle
M. Schuttevaar Installaties Hellendoorn