Logo Zonnebloem Logo Lamp
Pagina-Loodgieterswerk

Loodgieterswerk

Gaat u nieuwbouwen, verbouwen of renoveren? Voor uw eigen veiligheid en het voorkomen van lekkages is het van belang dat water- en gasleidingen op een juiste manier worden aangelegd.

U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden, zoals het aanleggen, uitbreiden en onderhouden van riool-, water-, gas- en sanitaire installaties. Onze monteurs zijn gecertificeerd en voldoen daarmee aan eisen van de gasketelwet.

Ook wanneer u een rioolverstopping, lekkage, verstopte dakgoot of doorlopende wc heeft, kunnen wij u helpen. Neem in geval van lekkage altijd eerst contact op met uw eigen verzekering en dan met ons. Wij kunnen u dan sneller van dienst zijn.

Duurzame technieken

Met ons Tijhaar Duurzaam concept kunnen wij verschillende duurzame technieken en concepten inzetten. Of uw woning, gebouw of situatie geschikt is voor een duurzame installatie hangt af van meerdere factoren, waaronder het afgiftesysteem (het type verwarming), de gebouwschil en de isolatiewaarde in combinatie met het gewenste comfortniveau.

Omdat elke situatie maatwerk is, hebben wij een aantal gegevens van u nodig voordat wij komen kijken. Zo weten we of een duurzame installatie daadwerkelijk mogelijk en rendabel is. Als de randvoorwaarden goed zijn en uw duurzame installatie is geplaatst, zorgt dit in veel gevallen voor een financiƫle besparing en spaart u ook het milieu.

Van het gas af komen is een mooie doelstelling, maar een goed renderende installatie maken is een nog betere doelstelling!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel 0529-458 288 of mail naar info@tijhaar.nl. U kunt ook gebruikmaken van ons contactformulier.

Installatiebedrijf Tijhaar Vilsteren B.V.
Tijhaar Totaal Installaties Zwolle
M. Schuttevaar Installaties Hellendoorn
Installatiebedrijf Tijhaar Vilsteren B.V.
Tijhaar Totaal Installaties Zwolle
M. Schuttevaar Installaties Hellendoorn