Logo Zonnebloem Logo Lamp
Over-Tijhaar

Over Tijhaar

Installatiebedrijf Tijhaar Vilsteren BV

Al ruim 85 jaar zijn we een vertrouwde en gerenommeerde naam in de regio Salland. Naast onze hoofdlocatie in Vilsteren hebben we een nevenvestiging in Zwolle en in Hellendoorn.

Onze werkzaamheden bestaan uit loodgieterswerk, inclusief dakbedekking en verwarming, sanitair, ventilatie/koeling en elektra. Opdrachtgevers zijn particulieren, aannemers, bedrijven, scholen en overheden. We hebben afwisselende projecten in de woning- en utiliteitbouw en werken aan nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Ons team van zo’n 20 medewerkers is hecht en bestaat uit allrounders en specialisten. We volgen de ontwikkelingen van duurzame installatietechnieken op de voet en bedenken slimme en innovatieve oplossingen voor onze klanten.

In 2021 en 2022 hebben we onze showroom verbouwd tot een Informatie- en adviescentrum. Hier hebben we volop ruimte om u te ontvangen en in gesprek te gaan over uw wensen, u te voorzien van advies en voor het geven van presentaties.

Tijhaar Duurzaam Concept

Onze visie op duurzaamheid hebben we uitgewerkt in ons Tijhaar Duurzaam concept. Ons doel is om de komende jaren volop op in te zetten op CO2-reductie. Dat doen we met duurzame technieken die minder schadelijk zijn voor het milieu en het wooncomfort aanzienlijk kunnen verhogen.
Lees hier meer over Tijhaar Duurzaam

Vaste toeleveranciers en fabrikanten

We werken in een tijd en sector waarin volop wordt geïnnoveerd en waarin het van belang is om tijdig te kunnen anticiperen op ontwikkelingen. Daarom werken we met vaste toeleveranciers en fabrikanten die gespecialiseerd zijn in duurzame installaties en in het verduurzamen van bestaande bouw.

Certificering

Wij zijn aangesloten bij brancheorganisatie Techniek Nederland, hebben een InstallQ-keurmerk en zijn gecertificeerd volgens BRL6000 (gas water elektra) en BRL 6000-25 (Gasketel wet en CO vrij certificering) en VCA*. In combinatie met onze ervaring, staat dit garant voor het leveren van goede kwaliteit en garanties.

Vakbekwaam personeel

Bij Tijhaar staat de mens centraal; de klant én de medewerker. We vinden een prettige werksfeer belangrijk, zorgen ervoor dat medewerkers zich gewaardeerd voelen en met plezier naar hun werk gaan. Om onze doelen te bereiken steken we veel tijd in de opleiding en ontwikkeling van onze monteurs en van ons overige personeel. Zo willen we dat onze monteurs:

  • Specifieke duurzame technieken kunnen toepassen (warmtepomp cursussen);
  • Verplichte certificering cv-installateurs in 2021/2022 behalen conform de gasketelwet;
  • Kunnen werken volgens de eisen die gelden voor bijna energie neutrale gebouwen (BENG);
  • De eisen nakomen die Techniek Nederland stelt.
  • Werken conform het kwaliteitssysteem BRL 6000 en VCA* en conform de afgegeven Erkenningen van InstallQ op het gebied van Elektrotechniek, Gastechniek, Watertechniek, Luchtbehandeling en Verwarming.
Installatiebedrijf Tijhaar Vilsteren B.V.
Tijhaar Totaal Installaties Zwolle
M. Schuttevaar Installaties Hellendoorn
Installatiebedrijf Tijhaar Vilsteren B.V.
Tijhaar Totaal Installaties Zwolle
M. Schuttevaar Installaties Hellendoorn