Loodgieters

Wist u dat wij ook gespecialiseerd zijn in de duurzame technieken die ontwikkeld zijn voor het loodgietersbedrijf? U kunt uw waterinstallaties en riolering bijvoorbeeld aansluiten op de gemeentelijke voorzieningen, maar u kunt ook gebruik maken van regenwatersystemen en infiltratietechnieken. Het regenwater kunt u opvangen en gebruiken voor de wasmachine en het spoelen van het toilet. U kunt het regenwater ook infiltreren op eigen grond door middel van infiltratiekratten in de grond. Dat levert u een financiële besparing op en u spaart het milieu.

Maar u kunt ook een waterbehandelingssysteem op uw waterinstallatie laten installeren. Daarmee ontkalkt u het water en u vangt twee vliegen in één klap: uw toestellen gaan langer mee, omdat er minder kalkaanslag achterblijft en u hoeft niet meer te boenen op kalkresten op tegels, kranen en sanitair.

Wilt u een luxe uitgevoerde badkamer of hebt u een kleiner budget gereserveerd? Wij zijn leverancier van gerenommeerde merken voor tegels, sanitair en kranen. Denkt u daarbij aan Hans Grohe, Grohe, Sphinx, V&B, Gerberit, Sealskin en Primabad. Daarnaast leveren we ook uitstekende en budgetvriendelijke eigen lijnen, series en vele badkamermeubelen.

Komt u gerust kijken in onze uitgebreide showroom en tevens Technisch Info Center. Wij informeren u dan uiteraard ook graag over alle technische mogelijkheden rondom het onderhoud van uw installatie. Als u een afspraak met ons maakt, dan hebben we alle tijd om u zorgvuldig te informeren.