Nieuws

Splitsen woning Hellendoorn

De eigenaren van deze jaren 70 twee-onder-een-kapwoning laten het huis opsplitsen in twee woningen. In het ene deel blijft het huidige gezin wonen, het andere deel is bestemd voor de (schoon)ouders. Om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende ruimte en privacy heeft, breidt Bouwbedrijf Otten uit Luttenberg de woning uit met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Zij zorgen ook voor een verbetering van de isolatieschil van de totale woning. Wij zijn gevraagd voor het installatiewerk.
 
Beide woningen worden verwarmd door één hybride cv-ketel met warmtepomp. De stroom wordt opgewekt met zonnepanelen. Het water voor het gezin wordt opgewarmd door de cv-ketel, het warme water voor de (schoon)ouders met een elektrische geiser. 
Splitsen woning Hellendoorn
 

Installatiewerk in Ommen

Al eerder schreven we over een nieuwe vrijstaande woning in Ommen waar wij een groot deel van het installatiewerk verzorgen. Voor de verwarming en koeling wordt gebruikgemaakt van een gesloten systeem met warme- en koudeopslag in de bodem. De boring hiervoor is inmiddels afgerond en de warmtepomp, boiler, bad en buffer zijn omhoog getakeld.

Nu zitten we in de fase van het afmontagewerk. Daarna plaatsen we de regeling van de vloerverwarming en de screens en installeren we het inbraaksysteem en camera’s.

Volgens planning is de bouw eind oktober klaar.

Nieuwe locatie voor Rio Garantieplan

Een van onze leveranciers, Rio Garantieplan Zwolle, is onlangs verhuisd naar een pand aan de Pascalweg in Zwolle. Wij hebben het elektra aangelegd, twee toiletgroepen gerenoveerd en de cv-installatie vernieuwd. We wensen de medewerkers veel plezier op hun nieuwe locatie!

Creativiteit en flexibiliteit

We voeren sinds corona opvallend veel verbouwingen uit, zoals deze aanbouw bij een woning in Stadshagen. Bij deze klussen komen alle facetten van ons vak voorbij: dak- en gootwerk, hemelwaterafvoer, vloerverwarming, elektra en sanitair. In veel gevallen gaat het om uitbreiding of aanpassing van de woning. Daarbij heb je vaak te maken met nieuwe elementen die op bestaande installaties moeten worden aangesloten. Bij bijvoorbeeld sloopwerk weten we vooraf niet altijd wat we aantreffen. Soms liggen leidingen anders dan op een tekening staat aangegeven of komen we ergens niet goed bij. Deze klussen vragen dan ook veel creativiteit en flexibiliteit. We laten ze daarom zoveel mogelijk door één allround monteur uitvoeren, zodat de klant één aanspreekpunt heeft en tijdens de werkzaamheden snel kan worden geschakeld tussen verschillende oplossingen.

Sla uw slag bij onze showroomverkoop

Op zoek naar mooie, kwalitatief goede sanitairproducten waaronder badkamermeubels, radiatoren en kranen? Grijp uw kans! Vanwege de complete verbouwing van onze showroom verkopen we de huidige showroomartikelen, 185 stuks, via een veiling. Bieden kan vanaf maandag 14 juni 17.00 uur tot maandag 28 juni 18.00 uur via deze link: Showroomverkoop

Pagina's