Nieuws

Van zonnepanelen tot riolering

Bij deze fraaie vrijstaande woning in Lemelerveld, gebouwd door Bouwbedrijf Salbam, hebben wij riolering, water, ventilatie en elektra aangelegd, het installatiewerk voor de twee badkamers verzorgd en het sanitair geleverd en gemonteerd. Ook hebben we de woning voorzien van zonnepanelen en een lucht-water warmtepomp, die onder meer zorgt voor vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping. Ook kan de pomp de woning koelen tijdens warme dagen.

Vrijstaande woning met industriële look in Hellendoorn

We werken momenteel aan een nieuw te bouwen vrijstaande woning op een prachtig plekje in Hellendoorn. De toekomstige bewoners hebben aannemer Marnix Grondman Bouw uit Daarle in de arm genomen voor de realisatie van het project. Wij verzorgen het installatie- , loodgieters- en elektrawerk. De opdrachtgevers hebben gekozen voor een WTW-installatie van Brink, zonnepanelen, vloerverwarming en een energiezuinige lucht-water warmtepomp die wij installeren in de kelder. 

De woning wordt voorzien van breedplaatvloeren. Om een industriële betonlook te creëren, wordt het beton op het plafond niet afgewerkt door een stukadoor. Dat betekent extra secuur werken bij het aanleggen van de verlichting. De bewoners hebben gekozen voor spotjes die we met speciale inbouwdozen voor verlichtingsarmaturen in de verdiepingsvloer storten.

Koper dakwerk

Naast het aanleggen van elektra of installatiewerk voor onder meer cv-ketels, warmtepompen, zonnepanelen en sanitair, houden we ons ook bezig met dakbedekking. We hebben specialisten in huis die zorgen voor een perfect op maat afgewerkt koper of zinken dak. Daarvoor volgens zij regelmatig cursussen zodat hun kennis up-to-date blijft. Onlangs werkte onze collega Peter de uitbouw van dit dak af met een fraaie koperen rand.

 

Vrijstaande woning Berkum Zwolle

Bij een vrijstaande woning in de Zwolse wijk Berkum verzorgen wij de elektrische installatie. Bijzonder aan deze klus is dat het om een woning gaat met houtskeletbouw. Dat betekent dat we het leidingwerk deels in de houten panelen moeten frezen. Dit om te voorkomen dat de luchtdichtheid van de woning wordt doorbroken.

Vrijstaande gasloze woning in Den Ham

In Den Ham leggen we de laatste hand aan installatiewerkzaamheden aan een nieuwe woning voor de eigenaren van boerderijcamping Regge-Vallei. Geen onbekend terrein; deze zomer verzorgden we nog het installatiewerk voor een nieuw toiletgebouw op de camping.
 
De vrijstaande woning komt aan de overkant van de weg en wordt volledig gasloos. Een lucht-water warmtepomp zorgt voor de verwarming en warm tapwater. 
 

Pagina's