Nieuws

Sla uw slag bij onze showroomverkoop

Op zoek naar mooie, kwalitatief goede sanitairproducten waaronder badkamermeubels, radiatoren en kranen? Grijp uw kans! Vanwege de complete verbouwing van onze showroom verkopen we de huidige showroomartikelen, 185 stuks, via een veiling. Bieden kan vanaf maandag 14 juni 17.00 uur tot maandag 28 juni 18.00 uur via deze link: Showroomverkoop

Elektrische melkrobot

Bij een melkveebedrijf in Vilsteren zijn zo’n 200 zonnepanelen op het dak geplaatst. Genoeg voor de stroomvoorziening van het hele bedrijf. In verband met het beschermd dorpsgezicht hebben we gekozen voor zwarte zonnepanelen die zo min mogelijk opvallen. De gasboiler in de melkstal hebben we vervangen door een elektrische boiler, zodat ook hiervoor geen gas meer nodig is.

Installatiewerk in Ommen

Bij een nieuw te bouwen vrijstaande woning met bijgebouw in Ommen verzorgen wij een groot deel van het installatiewerk. We leggen een hemelwaterafvoersysteem aan en sluiten dit aan op een infiltratiesysteem, we installeren loodgieterswerk, sanitair, een ventilatiesysteem met warmteterugwinning en een verwarmingsinstallatie die bestaat uit een water/water warmtepomp. Voor de warmte- en koudeopwekking wordt gebruikgemaakt van een gesloten systeem met warme- en koudeopslag in de bodem. Ook leggen we verschillende elektrotechnische installaties aan, waaronder voorzieningen voor een zonweringsinstallatie, pv-panelen en een videobewakingssysteem.

De woning wordt in een bouwteam gebouwd, wij zijn nevenaannemer en maken gebruik van diverse onderaannemers.

Nieuwe chalets op Huttopia De Roos

De overname van camping De Roos door Huttopia betekent onder meer dat er nieuwe accommodaties aan de camping zijn toegevoegd. Vorig jaar verzorgden we al het installatiewerk voor 18 tenthuisjes. Dit jaar voorzagen we 10 tenthuisjes en 28 nieuwe chalets van stroom, water en afvoer. Ook zorgden we als vanouds voor het winter- en zomerklaar maken van alle installaties op de camping. De eerste vakantiegangers hebben inmiddels gebruikgemaakt van de nieuwe, moderne onderkomens.

Renovatie woning Lemelerveld

Een mooie klus in Lemelerveld waar we meewerken aan de verduurzaming van een jaren 70 woning. De woning is volledig gestript en wordt stap voor stap weer opgebouwd, waarbij wij het installatiewerk verzorgen én de coördinatie van de onderaannemers op ons nemen. De woning krijgt een aardwarmtesysteem met een warmtepomp die ’s zomers koelt en ’s winters verwarmt. Ook leggen we vloerverwarming aan op de begane grond en de eerste verdieping. Omdat het hier een oude woning betreft, maken we gebruik van geluiddempende isolerende platen waar we de leidingen in de toplaag frezen. Daarnaast verzorgen we de installatie van het sanitair - de woning krijgt twee badkamers - en de zonnepanelen op de schuur. Ook leggen we elektra aan en een camerasysteem in samenwerking met automatiseringsbedrijf Simorix. 

Pagina's