Nieuws

Make-over in Ommen

Bij een grondverzetbedrijf in Ommen is de kantoorruimte inclusief kantine en sanitaire ruimte aan de aangrenzende werkplaats volledig gestript en opnieuw opgebouwd , zodat het kantoor weer voldoet aan de (isolatie)wensen en eisen van deze tijd. Wij verzorgen het installatiewerk: de aanleg van verwarming , ventilatie, gas- en waterleidingen en de riolering. Over een aantal weken kunnen de medewerkers hier weer werken in een comfortabel en zo goed als nieuw kantoor!

Appartementen binnenstad Zwolle

De drie appartementen aan de Thorbeckegracht/Menno van Coehoornsingel in Zwolle krijgen steeds meer vorm. Al het installatiewerk is inmiddels aangelegd, dus leidingen voor sanitair, water en riolering. Ook hebben we de buizen en de bekabeling voor de elektra aangelegd. Als straks de tegelzetter, stukadoor en schilder zijn geweest, komen we terug om onze klus af te ronden. Dan installeren we het sanitair en de verwarming en monteren we onder meer de lichtknopjes.

Installatiewerk bij nieuwe tandartspraktijk Zwolle

In een bestaand bedrijfspand aan de Forelkolk in Zwolle verzorgen we het installatiewerk voor een nieuw te bouwen tandartspraktijk. We leggen riolering aan, leidingen voor water en gas en voor de apparatuur in de praktijkruimtes, zoals lucht- en afzuigleidingen. Ook installeren we de verwarming, airco en een energiebesparende wtw-installatie die zorgt voor ventilatie. In samenwerking met ATS installeren we een inbraakinstallatie. De praktijk opent op 1 maart haar deuren.

 

Elektrische boiler voor oude boerderijwoning

Samen met bouwbedrijf Salbam zijn we aan de slag in een vrijstaande boerderijwoning in Hessem. De bewoners wilden hun badkamer laten verbouwen en ook de ketel was aan vervanging toe. De bewoners vroegen ons ook een oplossing te bedenken voor de overcapaciteit die hun zonnepanelen opleveren. 

Als eerste hebben we gekeken of het mogelijk is om de woning volledig gasloos te maken. Dit bleek niet het geval. Om zoveel mogelijk rendement uit de zonnepanelen te halen, hebben we een elektrische boiler voor de nieuwe ketel  geplaatst. Deze elektrische boiler zorgt nu voor de verwarming van het tapwater. Alleen voor het verwarmen van de woning wordt de ketel nu gebruikt. 

Appartementen in hartje Zwolle

Bovenop een tandartsenpraktijk tussen de Menno van Coehoornsingel en de Thorbeckegracht in Zwolle worden drie woonlagen toegevoegd. Bouwbedrijf Van der Klogt realiseert hier drie appartementen. Wij zorgen voor de installatie van elektra, verwarming en sanitair. De locatie maakt onderdeel uit van het beschermd stadsgezicht en dat brengt bepaalde regels en restricties met zich mee. Zo moesten de dakgoten en dakranden bijvoorbeeld afgewerkt worden met zink. Het betekent ook dat het nog even de vraag is of de opdrachtgever de extra stroom voor zijn gasloze installatie wel kan opwekken met zonnepanelen. 

Pagina's