Nieuws

Duurzame maatregelen

Wat begon met een relatief simpele vraag van een particuliere klant in Ommen: ‘Kunnen jullie pv-panelen plaatsen op een plat dak?’ mondde uit in een veelzijdige opdracht waar we onze expertise op verschillende vlakken konden inzetten. Voordat we de pv-panelen konden plaatsen, moesten we het dak op verschillende plaatsen repareren. Vervolgens kwam de vraag of we een oplaadpunt voor een elektrische auto konden realiseren. Op basis van nieuwe berekeningen hebben we het aantal pv-panelen daarop aangepast en de laadpaal geïnstalleerd. Ook hebben we in de woning het sanitair vervangen en een waterontharder geplaatst.

Buitenplaats Vechterweerd

De werkzaamheden bij Buitenplaats Vechterweerd, een zorgboerderij voor dagbesteding en re-integratie, zijn zo goed als afgerond. In oktober schreven we hier al over. Er is inmiddels veel werk verzet, en niet alleen door ons. Ook een stylist heeft de handen uit de mouwen gestoken en het gebouw sfeervol ingericht. Een mooi resultaat!

Huttopia De Roos

Het gebeurt niet vaak dat we voor een klus het vliegtuig moeten nemen, maar dat was een paar maand geleden wel het geval. Op uitnodiging van de Franse keten Huttopia vlogen we naar Frankrijk om hun ‘masterplan’ door te spreken voor Camping De Roos: een begrip in Beerze én omstreken. 

We verzorgen al jaren het onderhoudswerk voor camping De Roos en mogen ook in opdracht van de nieuwe eigenaren op deze mooie plek aan de slag, dat doen we samen met een Frans team en bouwbedrijf Salbam. Met de overname door Huttopia, staan er wat veranderingen op stapel. Zo worden er gefaseerd een heel aantal tenthuisjes neergezet voorzien van elektra, wc, douche en keuken. Voor de 18 huisjes die inmiddels geplaatst zijn, hebben wij de bekabeling, waterleiding en afvoer aangelegd. Ook het installatiewerk voor twee nieuwe toiletgebouwen, door de Fransen casco opgeleverd, is door ons verzorgd. 

Een andere vernieuwing is de verhuizing van de receptie naar de locatie van de winkel: dit wordt receptie en winkel ineen. Ook hier hebben we het installatiewerk verzorgd. De ‘oude’ receptielocatie wordt binnenkort omgebouwd tot wasserette. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het Theehuis met een mooi terras van houten vlonders.

Complimenten aan Marcel Vree voor de coördinatie van alle werkzaamheden en het overleg met alle betrokkenen. En natuurlijk voor het vele werk dat al is verzet, zodat campinggasten dit jaar weer kunnen genieten van een andere, maar nog steeds mooie, camping Huttopia De Roos. 

Nieuw onderkomen voor Kaartje2go

Bij kaartje2go.nl kun je zelf online je wenskaarten maken én verzenden. Het bedrijf is uitgegroeid van een kleine startup op een zolderkamer tot een professioneel bedrijf met tientallen medewerkers in Zwolle. En wij groeien mee. Jaren geleden waren we al betrokken bij de verbouwing van hun huidige pand aan de Eekwal in het centrum van Zwolle. Nu zijn we gevraagd voor de verbouwing van hun nieuwe onderkomen in de Emmawijk. We hebben in de voorfase meegedacht over het installatiewerk en verzorgen nu de uitvoering. Dat betekent onder meer de installatie van de verwarming, airco/koeling en ventilatie, maar ook de aanleg van databekabeling en het wifinetwerk. 

Koesafari

We zijn volop aan de slag op de nieuwe locatie van de Koesafari in Varsen. Wij zijn gevraagd het complete installatiewerk te verzorgen van de woning en de nieuw te bouwen ruimtes, waaronder een mooie ronde stal. We leggen elektra, verwarming en het ventilatiesysteem aan, waterleidingen, riolering en dakgoten. 

De kudde Brandrode Vechtdal runderen heeft hun hun oude stek in Arriën al verruild voor deze mooie locatie in Varsen. Als alles volgens plan verloopt, wordt de laatste ruimte in juni opgeleverd en kunnen de eerste bijeenkomsten in juli plaatsvinden.

Pagina's