Nieuws

Maatwerk bij vrijstaande woning in Vlierlanden

In Vlierlanden in Ommen werken we in opdracht van Bouwbedrijf Vonder aan een fraaie vrijstaande woning. De kopers kozen voor een groot aantal extra opties, waardoor het een echt maatwerkproject is geworden. Op zowel de eerste als de tweede verdieping verzorgen we het installatiewerk voor een badkamer. Volgens het Supported by Nathan concept installeren we een aardwarmtepomp die zorgt voor warm water, verwarming én koeling. Eind deze maand gaan we aan de slag met de vloerverwarming, waarbij iedere kamer een eigen thermostaat krijgt. Stroom is afkomstig van zonnepanelen op het dak. 

In de tuin leggen we een oplaadpaal aan voor de elektrische auto. We hebben gekozen voor een iets duurdere variant in aanschaf die op termijn om te bouwen is tot snellader en geschikt is voor andere auto’s. Zo hoeft in de toekomst bij aanschaf van een nieuwe auto de laadpaal niet vervangen te worden.

Puntjes op de i voor pand Kaartje2go

Ook bij Kaartje2go zitten we in de afrondende fase. Die van de puntjes op de i, zodat het pand aan de Emmawijk straks echt helemaal volgens de wensen van de opdrachtgever wordt opgeleverd. In dit geval betekent dit dat we de verlichting nog aan het finetunen zijn. Want dit was een typisch geval van het perfecte plaatje op de tekentafel, met een iets mindere uitwerking in de praktijk. Oók vanwege de ventilatie en airco-installatie die later in het proces zijn toegevoegd en waardoor de mogelijkheden in het plafond wat beperkter zijn. En dus experimenteren we met verschillende soorten sfeerverlichting en komen op sommige plekken in het pand minder lichtbronnen dan gepland. Met dit uitgangspunt - vooraf de grote lijnen bepalen en gaandeweg bijstellen waar nodig - zijn we ook samen met de opdrachtgever van start gegaan. Dat vraagt vertrouwen, flexibiliteit en een nauwe samenwerking. Een mooi traject met als resultaat een prachtige werkplek voor de medewerkers van dit online kaartenbedrijf.   

Afronding project Dalfsen

In februari schreven we al over een mooi project in Dalfsen waar we bij een nieuwe vrijstaande woning al het installatiewerk mochten verzorgen, inclusief het Supported by Nathan concept. Dit project is inmiddels afgerond. We wensen de bewoners veel woonplezier!

Vakantie!

Van maandag 20 juli t/m vrijdag 14 augustus genieten wij van onze welverdiende vakantie. We zijn in deze periode wel bereikbaar voor storingen en calamiteiten. U kunt hiervoor naar ons algemene nummer bellen en wordt dan doorverbonden met de dienstdoende storingsmonteur. We wensen u alvast een heel fijne vakantie!

Duurzame maatregelen

Wat begon met een relatief simpele vraag van een particuliere klant in Ommen: ‘Kunnen jullie pv-panelen plaatsen op een plat dak?’ mondde uit in een veelzijdige opdracht waar we onze expertise op verschillende vlakken konden inzetten. Voordat we de pv-panelen konden plaatsen, moesten we het dak op verschillende plaatsen repareren. Vervolgens kwam de vraag of we een oplaadpunt voor een elektrische auto konden realiseren. Op basis van nieuwe berekeningen hebben we het aantal pv-panelen daarop aangepast en de laadpaal geïnstalleerd. Ook hebben we in de woning het sanitair vervangen en een waterontharder geplaatst.

Pagina's