Nieuws

Renovatie woning Lemelerveld

Een mooie klus in Lemelerveld waar we meewerken aan de verduurzaming van een jaren 70 woning. De woning is volledig gestript en wordt stap voor stap weer opgebouwd, waarbij wij het installatiewerk verzorgen én de coördinatie van de onderaannemers op ons nemen. De woning krijgt een aardwarmtesysteem met een warmtepomp die ’s zomers koelt en ’s winters verwarmt. Ook leggen we vloerverwarming aan op de begane grond en de eerste verdieping. Omdat het hier een oude woning betreft, maken we gebruik van geluiddempende isolerende platen waar we de leidingen in de toplaag frezen. Daarnaast verzorgen we de installatie van het sanitair - de woning krijgt twee badkamers - en de zonnepanelen op de schuur. Ook leggen we elektra aan en een camerasysteem in samenwerking met automatiseringsbedrijf Simorix. 

Guillaume Janssen

Guillaume Janssen in Zwolle is een leverancier van bijzondere zonweringen. Aan het pand op de Marslanden in Zwolle wordt een verdieping bijgebouwd van zo’n 6 x 50 meter. De uitbouw komt op palen, zodat de parkeerplaats behouden blijft. Wij verzorgen het installatiewerk: de nieuwe verdieping wordt voorzien van een spanningsrail - in feite een verlengstuk van de meterkast - waar machines nabij de werkplek op kunnen worden aangesloten. Hiervoor is een verzwaring van de meterkast nodig. De complete uitbouw krijgt ledverlichting en zes airco-units die zorgen voor verwarming en koeling. Ook leggen we databekabeling aan in samenwerking met Simorix uit Zwolle.

Tandartsenpraktijk Forelkolk

Deze week opende tandartsenpraktijk Forelkolk in Zwolle-Zuid de deuren van haar nieuwe locatie, óók aan de Forelkolk. Wij verzorgden het installatiewerk en legden leidingen aan voor water, gas en voor apparatuur in de praktijkruimtes. Gefeliciteerd team Forelkolk met deze mooie, nieuwe plek!

Make-over in Ommen

Bij een grondverzetbedrijf in Ommen is de kantoorruimte inclusief kantine en sanitaire ruimte aan de aangrenzende werkplaats volledig gestript en opnieuw opgebouwd , zodat het kantoor weer voldoet aan de (isolatie)wensen en eisen van deze tijd. Wij verzorgen het installatiewerk: de aanleg van verwarming , ventilatie, gas- en waterleidingen en de riolering. Over een aantal weken kunnen de medewerkers hier weer werken in een comfortabel en zo goed als nieuw kantoor!

Appartementen binnenstad Zwolle

De drie appartementen aan de Thorbeckegracht/Menno van Coehoornsingel in Zwolle krijgen steeds meer vorm. Al het installatiewerk is inmiddels aangelegd, dus leidingen voor sanitair, water en riolering. Ook hebben we de buizen en de bekabeling voor de elektra aangelegd. Als straks de tegelzetter, stukadoor en schilder zijn geweest, komen we terug om onze klus af te ronden. Dan installeren we het sanitair en de verwarming en monteren we onder meer de lichtknopjes.

Pagina's