Nieuws

Boerderijwinkel Suydbroek

Bij Boerderij Suydbroek in Haarle konden kopers in een tot winkel omgebouwde container al enkele jaren terecht voor vlees van de eigen koeien van de boerderij. De eigenaren besloten de verkoop professioneler aan te pakken en vroegen ons vorig jaar om hun te begeleiden bij het ombouwen van een oude stal tot boerderijwinkel. 

We hebben meegedacht met de plannen en geadviseerd over de uitvoering van het installatiewerk: de aanleg van onder meer een cv-installatie, vloerverwarming en riolering.  

Een mooi project met een prettige samenwerking en een prachtig resultaat. In de boerderijwinkel en de aangrenzende zelfbedieningsruimte zijn naast vlees ook andere streekproducten te koop die rechtstreeks afkomstig zijn van de maker of de boer. 

Villa bewoonbaar maken

Een luxe villa in Ommen is door omstandigheden nooit bewoond. Hij is zelfs nooit helemaal afgebouwd. Daar brengen wij samen met Bouwbedrijf Salbam verandering in. Op de bovenverdieping komen twee slaapkamers, een badkamer en vloerverwarming. Beneden komt eveneens vloerverwarming en een nieuwe keuken. De muur van de tuinkamer is doorgebroken, zodat dit onderdeel wordt van de woonkamer. In de tuinkamer hebben we gekozen voor vloerverwarming in combinatie met Jaga radiatoren voor een lage temperatuur verwarming. Zo is er minder energie nodig om de woning warm te krijgen. 

Door een lift in te bouwen van de kelder naar de eerste verdieping kunnen de nieuwe bewoners hier tot op hoge leeftijd blijven wonen. Om die reden is ook het toilet ruimer gemaakt en hebben we er voorzieningen aangelegd om op termijn beugels te kunnen plaatsen. 

Tijhaar Duurzaam Concept

De aanstaande bewoners van een vrijstaande nieuwbouwwoning in Lemelerveld waren gecharmeerd van ons Tijhaar Duurzaam Concept  en vroegen ons om advies. Na een inventarisatie van wensen, eisen en beschikbaar budget hebben we gekozen voor vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping, zonnepanelen op het dak voor elektra en een luchtwaterwarmtepomp voor warm water en verwarming. 

Luttekestraat Zwolle

In de Luttekestraat in Zwolle verbouwen we samen met Van der Klogt Bouw uit Zwolle een oud  winkelpand waar dameskledingzaak Ladystar Fashion in gevestigd is. Wij verzorgden de dakbedekking, isolatie en hebben zinken goten en zinken afvoeren aangebracht. Een klus waar onze zinkspecialisten hun vingers bij aflikken: alles moest immers op maat worden gemaakt. Op de eerste verdieping werkt Van der Klogt aan de realisatie van een appartement. Dat gaan wij voorzien van een verwarming, cv-ketel, ventilatiesysteem en badkamer en keuken. Over een paar maanden gaat de zaak weer open.

Ondertussen op onze eigen locatie…

Zoals u wellicht weet ondergaat onze locatie een flinke metamorfose. Na een succesvolle veiling konden we begin juli de showroom leeghalen en beginnen met het strippen van het interieur. Nadat we alles hadden leeggehaald, begon de opbouw. We zijn nu bezig met de voorbereidingen voor het leggen van de vloerverwarming. Eind oktober komt te interieurbouwer de wanden plaatsen, dan worden langzamerhand de contouren van onze ‘nieuwe’ locatie zichtbaar.

Pagina's